Acest site foloseste fisiere de tip "cookie". Pentru mai multe informatii consultati Politica de Cookie
..........
 
Primaria sectorului 2
Consiliul local
Informatii publice
Utile
 

2011-09-17 - Cei mai frumoşi maidanezi, la concurenţă în Parcul Tei


Cel mai frumos maidanez, cel mai interesant îmbrăcat şi coafat sau cel mai înţelept – au fost doar o parte a probelor la care au participat căţeii înscrişi în concursul „Frumuseţea prietenului meu patruped”, organizat de Primăria Sectorului 2 - sâmbătă, 17 septembrie, în parcul Tei.Cea de-a şaptea ediţie a acestei întreceri, deja renumită printre locuitorii sectorului 2, a prilejuit nu numai întâlnirea celor mai speciali şi iubiţi căţei, dar a fost şi un bun prilej pentru stăpânii de patrupede de a câştiga cantităţi deosebite de hrană pentru căţei şi alte cadouri specifice micilor patrupede.
Prezent în mijlocul iubitorilor de patrupede, primarul Neculai Onţanu afelicitat stăpânii acestora pentru dragostea pe care o au pentru animalele de companie şi i-a asigurat de sprijinul primăriei atunci când au nevoie de ajutor în sterilizarea sau vaccinarea căţeluşilor.
Domnia sa a vorbit despre faptul că Primăria Sectorului 2 continuă să îngrijească câinii fără stăpân sau de rasă în cadrul adăposturilor pe care le administrează, deoarece este important să protejezi şi să iubeşti micile animale care merită toată atenţia şi dragostea oamenilor, şi în nici un caz să li se facă rău sau să fie euthanasiaţi.
Concurs canin la care au fost invitaţi să participe proprietarii de câini comunitari, s-a desfăşurat pe următoarele secţiuni:
-„Cel mai tânăr proprietar”,
-„Cel mai mic căţel” (talie),
-„Înţeleptul”
-„Vreau să fiu vedetă!”

De asemenea, în cadrul concursului canin, au mai avut loc demonstraţii de dresaj, de coafură şi parada modei, la care au fost invitaţi să participe cât mai mulţi posesori de animale.
Juriul a fost format din primarul Neculai Onţanu, alături de care s-au aflat actorii Tamara Buciuceanu Botez, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, precum şi un reprezentant al Fundaţiei Vier Photen, Kuki Bărbuceanu.
Pentru fiecare câştigător al secţiunilor menţionate, Primăria Sectorului 2 a pregătit diplome de participare şi cadouri substanţiale, necesare pentru îngrijirea animalului şi pentru a veni în sprijinul celor care au posibilităţi mai reduse de a le oferi dragostea şi suportul lor material necondiţionat.


 

Prin completarea formularelor, solicitantii isi dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Primaria Sectorului 2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, acestia beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului 2 Bucuresti, Str. Chiristigiilor nr. 11-13.

Site proiectat si dezvoltat de Stimasoft Copyright © 2018  Termeni si conditii

Cautare