Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
„Am venit să colindăm!” - peste 700 de copii au cântat la Primăria Sectorului 2

Vineri, 19 decembrie 2014 14:10

Peste 700 de copii din 32 de unităţi de învăţământ din sectorul 2 l-au colindat pe primarul Neculai Onţanu şi i-au urat sărbători fericite, la sediul Primăriei Sectorului 2.

Momente deosebite au mai fost oferite de grupul minunat de copii din Botiza, judeţul Maramureş, coordonat de directorul Cupşinar Vasile, urmaţi de colindele interpretate de micuţii de la grădiniţa „Suflet de copii”, coordonat de părintele Gheorghe Pop de la Biserica Trei Ierarhi.  
Atmosfera magică şi caldă a sărbătorilor a fost readusă de colindătorii care au încântat publicul cu colinde tradiţionale româneşti dar şi cu frumoase ţinute populare sau diverse alte costume ale personajelor din poveşti.
Copiii şi-au etalat talentul de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care au meritat aplauzele pentru dăruirea şi candoarea ce au fermecat şi au emoţionat publicul.
Primarul Neculai Onţanu a organizat programul „Vine Moşul la Obor”, pentru a aduce deopotrivă bucurie şi daruri preşcolarilor şi elevilor din şcolile sectorului 2.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!