Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Bucureştenii s-au înghesuit la masa de post oferită de primarul Neculai Onţanu

Miercuri, 22 decembrie 2010 12:34

În numai 40 de minute bucureştenii au terminat toate cele 2000 de sarmale de post cu ţuică oferite gratuit de primarul Neculai Onţanu miercuri, 22 decembrie a.c. în cea de-a doua zi de la începerea acţiunii de servire a mesei de post în perioada premergătoare Crăciunului .

De la cei mai tineri şi până la persoanele de vârsta a III –a toţi s-au grăbit să guste din porţile de sarmale de post umplute cu orez şi ciuperci, precum şi din ţuica pe care le-au pregătit bucătari de renume de la restaurantele care sponsorizează iniţiativa edilului sectorului 2.

În zilele următoare, respectiv joi, 23 decembrie a.c. şi vineri 24 decembrie a.c. de la ora 11.00 în faţa Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13 se va relua oferirea gratuităde porţii de post pentru toţi cei care doresc să guste din bunătăţile pregătite special pentru bucureşteni în Postul Crăciunului.

Prin demersul său, primarul Onţanu doreşte să fie alături de locuitorii Capitalei care ţin post în această perioadă a Sărbătorilor de Iarnă şi care au astfel posibilitatea să servească gratuit cele mai delicioase sărmăluţe umplute cu orez şi ciuperci gătite de maeştri bucătari şi să bea ţuică de prima clasă.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!