Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Cete de colindători la Primarul Neculai Onţanu

Marţi, 24 decembrie 2013 12:20

Cete de colindători au venit încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, 24 decembrie a.c. la Centrul Administrativ al Sectorului 2 să-l colinde pe edilul Neculai Onţanu şi pe angajaţii Primăriei Sectorului 2.

Cei prezenţi au fost încântaţi de minunatul program artistic interpretat de un grup de colindători, studenţi ai Colegiului Naţional de Medicină şi Farmacie de la Chişinău, Republica Moldova.
Prin talentul lor deosebit, tinerii moldoveni au fascinat publicul cu colindele interpretate din care nu au lipsit uralele de sănătate, prosperitate, pace şi belşug în noul an 2014.
Un moment aparte l-a reprezentat programul interpretat de un grup de tineri care au dovedit, la rândul lor, un real talent actoricesc şi dăruire în interpretarea colindelor, deşi profesia lor este departe de scenă.
De asemenea, doi dintre ei au interpretat un moment artistic în care au simulat reînnoirea jurămintelor de credinţă după 50 de ani de la căsătoria lor, dovedind că dragostea dintre ei este la fel de puternică după trecerea timpului ca şi atunci când au rostit “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!