Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Circa 4000 de kilograme de deșeuri voluminoase adunate de pe străzile sectorului 2

Miercuri, 22 noiembrie 2017 09:20

Aproximativ 4000 de kilograme de deșeuri au fost adunate de pe străzi în cursul zilei de sâmbătă, 25 noiembrie 2017 în cadrul acțiunii de colectare a deșeurilor voluminoase organizată de Primăria Sectorului 2.


Apelul lansat către bucureșteni de către domnul primar Mihai Mugur Toader de a depozita în fața caselor deșeurile voluminoase pe care nu le mai folosesc pentru a fi ridicate gratuit de către operatorul de salubritate a fost bine primit de cei care doresc menținerea curățeniei.
Astfel, din cele zece zone în care a fost împărțit sectorul 2, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, au identificat și adunat de pe străzi o serie de deșeuri voluminoase.
La solicitarea domnului primar Mihai Mugur Toader, în ultima sâmbătă din fiecare lună, SC Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice, electronice, de uz casnic, echipamente informatice, telecomunicaţii, unelte electrice, electronice, jucării, echipamente sportive şi de agrement care au fost scoase din uz.
Prin această măsură se dorește menținerea curățeniei sectorului 2 și eliminarea zonelor de depozitare ilegală a gunoaielor pe domeniul public și spațiile verzi.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!