Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Circa 6000 de kilograme de deșeuri voluminoase au fost adunate de pe străzile din sectorul 2

Vineri, 26 ianuarie 2018 10:56

Prima acțiune a Primăriei Sectorului 2 pe anul acesta din programul de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase  s-a finalizat cu adunarea a circa 6000 de kilograme de gunoaie (piese de mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, moloz etc.) care au fost ridicate de pe străzi în cursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2018.


Locuitorii sectorului 2 care doresc menținerea curățeniei în București au răspuns apelului lansat de către domnul primar Toader Mugur Mihai și au depozitat în fața caselor deșeurile voluminoase pe care nu le mai folosesc pentru a fi ridicate, gratuit, de către operatorul de salubritate.
La solicitarea domnului primar Toader Mugur Mihai în ultima sâmbătă din fiecare lună, SC Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice, electronice, de uz casnic, echipamente informatice, telecomunicaţii, unelte electrice, electronice, jucării, echipamente sportive şi de agrement care au fost scoase din uz.
Prin această măsură domnul primar Toader dorește menținerea curățeniei sectorului 2 și eliminarea zonelor de depozitare ilegală a gunoaielor pe domeniul public și spațiile verzi.