Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Colinde de Sarbatori

Joi, 19 decembrie 2013 10:30

Minunate colinde de sarbatori au rasunat miercuri, 18 decembrie, la Centrul Socio-Cultural ”Jean - Louis Calderon” al Primariei Sectorului 2, oferite membrilor Centrului și copiilor de la Centrul de zi ”Cireșarii”. Au fost ascultate colinde româneşti şi cântece de Crăciun în interpretarea grupului coral MelosTon, urmate de expoziția de pictură și produse handmade, realizată de membrele Centrului.

Am deschis  larg porţile sufletului şi am  lăsat colindătorii să ne mângâie inima, pentru a avea un an mai bun, mai bogat şi mai liniştit.
Pentru al IV - lea an consecutiv, grupul coral MelosTon, ne-a încântat cu un repertoriu de colinde care au capacitat auditoriul. 
Copiii de la Centrul de zi ” Cireșarii”, invitați la acest eveniment,  încântați de ceea ce au auzit, au păstrat o liniște deplină, drept pentru care au fost răsplătiți cu daruri de la Moș Crăciun
Grupul Coral „ MelosTon”, compus din cadre didactice, studenţi și absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, coordonat de dirijorul  Dan Bărbulescu, cântă de când se ştiu cu mult suflet, producând o mare bucurie şi emoţie ascultătorilor.    
Toți cei  prezenți au apreciat mâinile îndemânatice și sufletele creatoare regăsite în expoziția de pictură și produse handmade, realizată de membrele Centrului, coordonate de domnul Florin Stoenescu – pictor și  doamna Mariana Tănăsescu, coordonator cerc handmade.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!