Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Colinde pentru suflet la Primăria Sectorului 2

Miercuri, 20 decembrie 2017 16:21

Primăria Sectorului 2 a răsunat de cântecele copiilor colindători participanți la prima ediție a proiectului cultural “Colinde pentru suflet” care, a început miercuri, 20 decembrie 2017 și este organizat de Primăria Sectorului 2, împreună cu Centrul Cultural “Mihai Eminescu” .


Minunatele glasuri cristaline ale micilor interpreți de la grădinițele, școlile și liceele sectorului 2 au adus în inimile tuturor un strop din bucuria şi binecuvântarea sărbătorii Naşterii Domnului.
Spre încântarea celor prezenți, copiii şi-au etalat frumoasele ţinute populare şi costumele personajelor din poveşti la care s-a adăugat talentul lor de cântăreţi şi dansatori.
Adevăraţii artişti au meritat pe deplin aplauzele pentru dăruirea şi candoarea cu care au fermecat şi au emoţionat publicul.
Cadourile aduse de Moș Crăciun le-au fost oferite celor mici de domnul primar Toader Mugur Mihai și de domnul viceprimar Dan Cristian Popescu care au petrecut cu drag alături de colindători.
Timp de două zile aproximativ 900 de elevi de la 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat din sectorul 2 interpretează colinde tradiționale prin care aduc magia sărbătorilor de iarnă.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!