Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Colinde şi cântece de iarnă la Centrul „Calderon”

Joi, 16 decembrie 2010 08:04

Atelierul de „Arte vizuale” din cadrul Centrului pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională al Primăriei Sectorului 2, coordonat de profesoara Utto Svetlana, a organizat miercuri, 15 decembrie, o seară dedicată sărbătorilor de iarnă, intitulată „Moş Crăciun - colinde şi cântece de iarnă”.

Invitaţi: grupul coral al Bisericii Grădina Icoanei, condus de Diaconul Stavără Marcel, grupul vocal „ORANGEPLAY”, condus de profesoara Cristina Livezeanu, grupul „SURÂS”, condus de profesoara Bianca Apolozan şi grupul „ARMONIA”, condus de dna prof. Ana Tănăsescu de la Palatul Naţional al Copiilor.

Bradul este pregătit! În această seară magică, Primăria Sectorului 2 a dorit să bucure invitaţii, prin cântec, prin dans şi prin vizionarea creaţiilor membrilor Centrului şi ale copiilor talentaţi în arte plastice, prezenţi la eveniment care vor expune colecţia personală de “Calendare 2011”.

Lucrările de grafică pentru expoziţia de “Calendare 2011” au avut ca temă “Compoziţia plastică în patru timpi”, iar ca subiect “Anul viitor”, coordonator fiind profesoara Utto Svetlana.

Pentru Sărbătorile înmiresmate ale iernii, organizatorii au sugerat mici cadouri pentru cei dragi: obiecte pictate manual (ceşti, farfurioare, boluri) din care puteţi savura ceaiul sau cafeaua la gura sobei…..

Copiii din Grupul Vocal “OrangePlay” şi cei din  Grupul “Armonia” l-au întâmpinat pe “Moş” cu cântece de iarnă şi colinde, iar membrii trupei de dans “SURÂS” i-a adunat pe cei dragi în jurul bradului împodobit strălucitor, cu o demonstraţie de energie ritmică.

La rândul său, meşterul popular Silvia Ciubotaru a amintit invitaţilor de şezătorile şi de cozonacii bunicuţei de la ţară, oferind în dar reţete culinare tradiţionale, iar doamna Mateica Rodica i-a surprins pe cei prezenţi cu delicatele obiecte realizate din hârtie colorată tocmai bune pentru “Jucării pentru pomul de iarnă”.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!