Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
“Colindele inimilor noastre”. Guvernul Local al Tinerilor şi Moș Crăciun în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale speciale nr. 1

Miercuri, 16 decembrie 2015 19:40

Guvernului Local al Tinerilor sector 2 a început programul de colinde în școlile din sector, dar nu singuri ci împreună cu Moș Crăciun. Unul din numeroasele lor proiecte este colindul în școli în preajma Sărbătorilor de Iarnă, pentru a face cadouri elevilor în casa cărora Moș Crăciun nu va poposi și pentru a aduce bucurie și daruri copiilor.

Un grup de 155 de elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale Nr. 1 din sectorul 2 au avut bucuria să primească în mijlocul lor pe reprezentanții lui Moș Crăciun, în persoana tinerilor din Guvernul Local al sectorului 2.
În preajma sărbătorilor de iarnă, membrii Guvernului local al Tinerilor sector 2 au dorit să le facă o surpriză elevilor clasele I-VIII, cărora le-au adus cadouri numeroase și s-au bucurat alături de ei de venirea lui Moș Crăciun.
În semn de mulțumire, gazdele le-au oferit un adevărat spectacol, intitulat  “Colindele inimilor noastre”, în cadrul căruia copii au cântat, dansat și recitat. A urmat apoi un moment deosebit oferit de corul elevilor voluntari de la Colegiul Național Bilingv “George Coșbuc” care au încântat auditoriul prin frumoase colinde specifice sărbătorii Nașterii Domnului.
A fost un bun prilej de a se reunit cu toții, pentru a se bucura de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului, așteptată să aducă sănătate și  bucurii  copiilor, părinților, cadrelor didactice și tuturor românilor.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!