Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
„Crăciunul în muzică și poezie”

Vineri, 20 decembrie 2013 10:45

Joi, 19 decembrie 2013, la Centrul Socio-Cultural ”Jean - Louis Calderon” a avut loc evenimentul cultural artistic - „Crăciunul în muzică și  poezie”.

În prima parte a evenimentului, Centrul nostru a oferit un scurt program artistic, actorilor îndrăgiți care,  lună de lună, ne încântă cu minunatele lor prestații.  
Cei care au cucerit inimile actorilor au fost ”prichindeii” de la Grădinița Albinuța, o grădiniță de elită din sistemul de învățământ preuniversitar de stat al sectorului 2.  
Programul artistic a fost încheiat de formația vocală a Colegiului Național „Mihai Viteazul”, unul dintre cele mai prestigioase colegii la nivel național care, an de an, obțin o promovabilitate maximă la bacalaureat și unde învață mulți copii olimpici la nivel național și internațional.
Primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, aflând că elevi din două dintre unitățile de elită ale învățământului din  sectorul 2, vin să-i ureze pe membrii Centrului nostru, l-a trimis pe Moș Crăciun, cu daruri pentru aceștia.  
În partea a doua a evenimentului, actorii noștri îndrăgiţi: Valeria Gagealov, Adela Mărculescu, Adriana Guluţanu, Doina Ghițescu, Liliana Pană, Eugen Cristea și poetul Petru Solonaru, ne-au recitat poezii adecvate sărbătorilor de iarnă, purtându-neîn  lumea mirifică a copilăriei când, la gura sobei, ascultam povești și ne scriam dorințele noastre către Moș Crăciun,  rugându-l să treacă și pe la noi.
Alături de domnul ambasador Andrei Magheru, invitat de onoare a fost și  domnul Sergio Faleschini, Consulul onorific al Principatului Monaco la București, care ne-a declarat că  a fost impresionat de prestația  micuților de la Grădinița ”Albinuța” , simțind o puternică emoție.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!