Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Cu cele 15 străzi din cartierul Steaua Roşie – Plumbuita, Primăria Sectorului 2 a încheiat programul de reabilitare rutieră a tuturor străzilor din Sector

Sâmbătă, 19 decembrie 2015 18:22

Astăzi, sâmbătă, 19 decembrie a.c., domnul Primar Neculai Onțanu a verificat cele 15 străzi ale căror lucrări de reabilitare incluse în proiectul de „Modernizare a străzilor din cartierul Steaua Roşie, Plumbuita” – cod SMIS 25102, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional” au fost finalizate conform graficului.

-str. Mică, ·Polixenia Rădulescu,
-Tudor Mihai, ·Elevatorului,
-Ghimbav,
-Litoralului,
-Culmea Făgăraşului,
-Porumbăceanu Ion,
-Linotipului,
-intrarea Gherghiţei.
-Ivărului,
-Tămâioarei,
-Aristotel,
-Plumbuita,
-Ricinului.
Cele 15 străzi din sectorul 2 au fost reabilitate şi modernizate beneficiind de obţinerea fondurilor europene prin programele implementate de specialiştii Primăriei Sectorului 2. Cu aceste ultime 15 străzi, Primăria Sectorului 2 a încheiat programul de introducere de reţele de apă şi canal şi de reabilitare la nivel de asfalt pe toate cele 920 de străzi ale sectorului 2.
Peste tot acolo unde este posibil, pe trotuar în alveole special amenajate, inclusiv la cererea riveranilor, vor fi plantați în continuare copaci, conform programului dendrofloricol multianual.
Domnul Primar Neculai Onțanu a început și a finalizat proiectul de introducere a rețelelor de apă și canalizare și de asfaltare a tuturor străzilor din sectorul 2 în toate cartierele; Creangă, Andronache, Ostrov, Steaua Roșie, Baicului.
Anul acesta, beneficiind de fonduri europene obținute prin aprobarea unui proiect european realizat de specialiștii Primăriei Sectorului 2, a fost încheiat programul de introducere de rețele de apă şi canalizare în Sectorul 2, cu cartierul Plumbuita și strada Litoralului.
De acum încolo se va avea în vedere programul de întreținere a străzilor din sector.
Primăriile de sector au în administrare toate străzile cu excepția acelora pe care circulă transportul în comun. Acestea sunt în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti. A fost un efort investițional important pe care domnul Primar Neculai Onțanu a reușit să-l ducă la capăt. Acestea sunt proiecte de dezvoltare durabilă a unei localități și nu proiecte simple, de suprafață și de simplă imagine.
Domnia sa este fericit că a realizat acest lucru și le mulțumește locuitorilor sectorului 2 și tuturor membrilor consiliului local pentru sprijinul pe care i l-au acordat.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!