Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Cutia cu jucării

Marţi, 27 decembrie 2011 10:41

În Ajunul Crăciunului, joi, 22 decembrie, s-a desfăşurat evenimentul cultural „Cutia cu jucării”, ediţia a Va, organizat de Asociaţia Tineri V.I.P. şi găzduit de Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională al Primăriei Sectorului 2.

„Cutia cu jucării” este un proiect care se află deja la a cincea ediţie şi  are drept principal obiectiv colectarea de jucării de la elevii şcolilor generale pentru a le oferii mai departe copiilor din centrele de plasament şi centrele after school din Bucureşti.
„Cutia cu jucării” este un proiect important pentru că pe de-o parte a aduce un pic de bucurie în sufletele micuţilor, iar pe de altă parte a responsabilizează şi sensibilizează elevii şcolilor generale. 
Asociaţia Tineri V.I.P. a avut plăcerea de a organiza de această dată şi o serbare cu ocazia Crăciunului la care a fost invitat Moş Crăciun. Copiii au primit daruri constând în dulciuri şi jucării.
Invitaţi: After school-ul Şcolii Generale Nr. 31, Sector 2, Bucureşti şi Centrul pentru Activităţii Recreative şi Inovare Ocupaţională – Primăria Sector 2.
Invitaţii au oferit  cadourilor copiilor şi au urmărit un program special de cântece şi colinde de Crăciun.
La eveniment au participat membrii Asociaţiaţie Tineri V.I.P., copii din Centrele de plasament şi Centrele  After School din Municipiul Bucureşti, elevi ai Şcolii nr. 31, Sector 2, Bucureşti.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!