Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Diplome pentru alti 90 de absolventi ai cursurilor gratuite de la Centrul “Sf Pantelimon”

Vineri, 7 decembrie 2012 19:28

Peste 90 de copii si adulti au primit vineri, 7 decembrie, din partea primarului Neculai Ontanu, diplome de participare la diferite cursuri desfasurate gratuit la Complexul pentru Activitati Recreative si Educatie “Sf. Pantelimon” al Primariei Sectorului 2. Edilul sectorului 2 a fost secondat la decernarea diplomelor de deputatul Gabriel Oprea, doctorul Iulian Popescu, doamna Rodica Nassar, Dumitru  Pelican si Octavian Bot.

Cu totii au acordat diplome de participare pentru activitati sportive - dans sportive, dans ritmic, dans modern, aerobic-zumbasi karate, precum si pentru activitati educative- informatica(copii si adulti), limbi straine( limba araba, chineza si engleza ( copii si adulti).
Mai exact, la aceasta festivitate s-au acordat un numar de 91 de diplome de participare celor care au absolvit cursurile mai sus mentionate in perioada aprilie- noiembrie 2012.
Complexul pentru Activităţi Recreative şi Educaţie “Sfântul Pantelimon” este cel mai mare de acest gen din ţară şi a fost deschis de edilul sectorului 2 în luna aprilie a acestui an în prezenţa unui numeros public format din beneficiarii aşezământului social: oameni de cultură şi artă, cadre didactice active şi la pensie, personae vârstnice, elevi, voluntari, administratori şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari etc. Toate aceste categorii au la dispoziţie acum condiţiile necesare pentru derularea proiectelor comune în parteneriat cu PrimăriaSectorului 2.
Peste 9000 de membri ai Complexului „Sfântul Pantelimon” se bucură zilnic, gratuit, de cursurile organizate de Primăria Sectorului 2 - fitness, aerobic, dansuri, fizioterapie, kinetoterapie, limbi staine( lb. engleza, lb. araba, lb. chineza), informatica si centrul de zi tip after school.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!