Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
“ICOANA - FEREASTRĂ SPRE DUMNEZEU”

Luni, 26 februarie 2018 13:02

Evenimentul religios – cultural intitulat “DUMINICA ORTODOXIEI”, a continuat duminică, 25 februarie 2018, la Biserica Icoanei prin Sfânta Liturghie la care au participat: domnul primar Mihai Mugur Toader, domnul viceprimar, Dan Cristian Popescu, membrii ai Consiliului Local Sector 2, directori din Primăria Sectorului 2 și sute de enoriași. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoți conduși de Preasfințitul Episcop - Vicar Patriarhal Ieronim Sinaitul.


Credincioșii veniți în număr mare la Biserica Icoanei s-au rugat pentru sănătate, pace și liniște în familie la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, numită “Grabnic Ascultătoare”, adusă de la mănăstirea Lainici din județul Gorj pentru a participa la manifestările religioase dedicate Duminicii Ortodoxiei.
După terminarea serviciului religios, mii de enoriași sosiți de la parohiile sectorului 2 au plecat într-o procesiune de la Biserica Icoanei până la Parcul Icoanei, unde au asistat la un program de cântări bisericești și le-au fost sfințite icoanele aduse de acasă.
Evenimentul “DUMINICA ORTODOXIEI” a fost organizat de Centrul Cultural “Mihai Eminescu” împreună cu Primăria Sectorului 2, Politia Locala sector 2, Administraţia Domeniului Public Sector 2, Protoieria Sector II Capitală și Parohia Icoanei, având binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!