Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Masa de Post de la Primăria Sectorului 2 s-a bucurat de succes

Marţi, 21 decembrie 2010 12:40

Toate cele 500 de porţii gratuite de sărmăluţe de post şi ţuica oferite gratuit de edilul Neculai Onţanu pentru toţi bucureştenii care s-au aflat marţi 21 decembrie a.c. în faţa Primăriei Sectorului 2 au fost epuizate în numai o oră de la începerea servirii lor.

Persoane de toate vârstele s-au grăbit să servească masa de post pe care le-a pus-o la dispoziţie primarul Onţanu, bucurându-se de gustul deosebit pe care le-au avut sarmalele umplute cu orez şi ciuperci, ardeiul iute şi ţuica de calitate.

Zilnic, până în Ajunul Crăciunului, bucureştenii sunt invitaţii edilului sectorului 2 pentru a degusta din preparatele oferite cu sprijinul unor sponsori generoşi, care au răspuns afirmativ la invitaţia de colaborare cu administraţia publică locală a sectorului 2.  

În faţa Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13, vizitatorii Târgului de Crăciun şi toţi cei care ajung cu diverse treburi în zona Obor, vor putea să servească, începând cu ora 11.00, o porţie de sarmale de post şi ţuică de cea mai bună calitate.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!