Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Membrii Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2 au dus cadouri copiilor din centrele de plasament

Joi, 22 decembrie 2011 15:32

Cu doar câteva zile înainte de marea sărbătoare a Naşterii Domnului, Membrii Parlamentului Local al Tinerilor Sectorului 2 au adus bucurie în rândul copiilor de la centrele “Pinocchio” şi de la „Cireşarii” ale Primăriei Sectorului 2, când joi, 22 decembrie a.c., au mers încărcaţi cu multe pungi de cadouri trimise special de Moş Crăciun, care nu i-a uitat nici în acest an.

Prin intermediul tinerilor liceeni, moşul le-a trimis celor mici, aşa cum şi-au dorit aceştia în fiecare zi, o mulţime de jucării, dulciuri, cărţi, jocuri şi multe fructe de care să se bucure copii în această perioadă a anului.
După ce s-au împrietenit bine, membrii Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2 şi minorii din centrele „Pinocchio” şi “Cireşarii” s-au jucat împreună o serie de jocuri, au cântat, au dansat şi s-au simţit bine mai multe ore pe care le-au petrecut împreună.
La plecare şi-au luat angajamentul şi unii şi alţii să se vadă mai des pentru a-şi întări prietenia care s-a legat odată cu acţiunea organizată de către tinerii liceeni pentru copii din centrele de plasament ale Primăriei Sectorului 2.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!