Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Membrii Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2 au fost trimişii lui Moş Crăciun la copii străzii

Marţi, 21 decembrie 2010 14:49

Membrii Parlamentului Local al Tinerilor Sectorului 2, conduşi de Alexandra Dobre, primarul acestora, au adus mare bucurie în rândul minorilor din Adăpostul pentru Copii Străzii “Dănilă Prepeleac” al Primăriei Sectorului 2 când au venit marţi, 21 decembrie a.c. încărcaţi cu multe pungi de cadouri pe care le-a trimis, special pentru ei, Moş Crăciun care nu i-a uitat nici în acest an.

Prin intermediul tinerilor liceeni, moşul le-a trimis celor mici, aşa cum şi-au dorit aceştia în fiecare zi, o mulţime de jucării, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, dulciuri şi multe fructe cu care să se bucure copii în această perioadă a anului.

După ce s-au împrietenit bine, membrii Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2 şi minorii din Adăpostul pentru Copii Străzii “Dănilă Prepeleac” s-au jucat împreună o serie de jocuri, au cântat şi au dansat şi s-au simţit bine mai multe ore pe care le-au petrecut împreună.

La plecare şi-au luat angajamentul şi unii şi alţii să se vadă mai des pentru a-şi cimenta prietenia care s-a legat odată cu acţiunea organizată de către tinerii liceeni pentru copii străzii.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!