Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Moș Crăciun în vizită la Universitatea ”Sfântul Pantelimon”

Sâmbătă, 20 decembrie 2014 15:23

Primarul Sectorului 2, domnul Neculai Onțanu împreună cu Moș Crăciun, au venit în vizită cu tolba plină de cadouri la cei peste 1400 de elevi studioși care urmează cursurile oferite gratuit la centrele de educație și recreere ale Primăriei Sectorului 2.


Spre bucuria Moșului cel bun, dar și a Primarului Onțanu, cei mici i-au întâmpinat pe oaspeții de seamă cu un program artistic: cântece, dansuri și colinde în limba arabă, engleză şi română, pentru a le arăta câte lucruri minunate au învăţat la cursurile organizate de Primăria Sectorului 2.
Copii și-au dovedit talentul și la dansurile ritmice, sportive, moderne şi zumba, precum și la demonstrațiile de karate, pentru care s-au pregătit cu seriozitate la cursurile pe care le urmează gratuit la centrele de educație și recreere ale Primăriei Sectorului 2.
Primarul Neculai Onțanu le-a oferit o mare surpriză micilor învățăcei aducând în mijlocul lor renumitul grup de colindători de la Botiza, județul Maramureș, veniți special în această perioadă la București la invitația edilului sectorului 2. Portul, cântecele și mai ales dansurile autentice maramureșene interpretate cu mare talent de colindători au adus o rază de lumină și bucurie în sufletele celor prezenți, acum în preajma Crăciunului.
Pentru a-i răsplăti pentru sârguinţa lor de-a fi primii la învăţătură, Primarul Neculai Onţanu s-a înţeles cu Moş Crăciun să le facă împreună o surpriză plăcută celor mici şi să le dăruiască cadourile mult așteptate.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!