Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Moş Crăciun a venit încărcat cu daruri la copii cuminți

Joi, 24 decembrie 2015 19:31

Domnul Primar Neculai Onțanu a avut astăzi bucuria de a fi reprezentantul lui Moș Crăciun și a împărțit daruri tinerilor cu handicap găzduiți în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică al Primăriei Sectorului 2, alături de domnul academician Constantin Bălăceanu Stolnici - preşedintele Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) şi de domnul Lazăr Gigel, reprezentatul oficial la Comisiei EuropeneCIADO Romania.

Au fost întâmpinaţi cu multă bucurie şi au avut plăcerea să asiste la un minunat program de colinde interpretat cu mult talent de tinerii care le-au dovedit că s-au pregătit temeinic pentru întâlnirea cu Moşul cel darnic.
Domnul Primar Neculai Onțanu le mulțumește atât copiilor pentru că au învățat multe colinde frumoase și de asemenea domnului academician Constantin Bălăceanu Stolnici și domnului Gigel Lazăr pentru ca au ales să fie împreună, în ajunul Crăciunului, în mijlocul unor copii care chiar au nevoie de multă afecțiune. A fost pentru acești copii o bucurie de nedescris.
Domnia sa așteaptă cu drag și alți oameni de bine ca în aceste zile să le facă o bucurie acestor copii. Vor avea cea mai mare bucurie sufletească.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!