Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Moş Crăciun aduce daruri copiilor cuminţi

Joi, 16 decembrie 2010 13:36

          Peste 600 de copii din sistemul de învăţământ de stat al sectorului 2, atât de la grădiniţe, cât şi de la şcoli, au cântat joi, 16 decembrie, colinde şi urări de iarnă, pe scena special amenajată pentru ei în faţa Primăriei Sectorului 2.

          În imediata vecinătate a Târgului de Crăciun, unde zeci de căsuţe cu produse specifice sărbătorilor, îşi aşteaptă vizitatorii, micuţii colindători din sectorul 2 au încântat deopotrivă părinţii şi trecătorii care au apreciat frumoasele colinde cântate cu mult drag.

         Primarul Neculai Onţanu a dorit astfel să aducă bucurie şi încântare pentru micuţii preşcolari şi şcolari care păşesc în viaţă în unităţile de învăţământ din sectorul 2.

          În ciuda frigului de iarnă, copilaşi de la 22 de grădiniţe din sectorul 2 şi elevi de la alte 14 şcoli din întregul sector, au fost încântaţi să-şi etaleze talentele de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care au meritat aplauzele primite.

          Aşa cum era de aşteptat, Moşul a fost, fireşte, darnic cu ei, primind, în faţa unui frumos brad, daruri numeroase ce constau în jucării şi dulciuri, atât de dorite de colindători.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!