Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Moş Crăciun s-a întâlnit cu copiii din sistemul de protecţie al sectorului 2

Miercuri, 15 decembrie 2010 12:48

  Primarul Neculai Onţanu s-a aflat în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie a.c. în mijlocul celor peste 115 copii aflaţi în grija asistenţilor maternali ai Primăriei Sectorului 2, pentru a-l ajuta pe Moş Crăciun să-şi deşarte sacul cu cadouri şi surprize pentru cei mici.

Alături de domnia sa, spre bucuria copiilor, Moşul a venit însoţit de sponsori generoşi din rândul firmelor din sectorul 2 care au înţeles să se alăture primarului Neculai Onţanu în campania de sărbători menită să aducă cât mai multe cadouri celor mici.

Moş Crăciun, însoţit de spiriduşii săi, adevărate ajutoare de nădejde, au oferit daruri numeroase copiilor, dornici să guste din vraja Sărbătorilor de Iarnă prin atenţia şi dragostea oferite de cei mari. Nu au lipsit de la o asemenea petrecere microrecitalurile inedite de poezii şi colinde, prezentate ad-hoc gazdelor de către micuţii interesaţi să-şi arate talentele artistice. Cu încântare şi dăruire, ei au smuls ropote de aplauze din partea organizatorilor şi a asistenţilor maternali care au petrecut aproape o oră în lumea basmelor, fără să simtă când a trecut timpul.

 În finalul întâlnirii, edilul sectorului 2 a dat o mână de ajutor bătrânului Moş Crăciun venit special pentru a auzi poeziile rostite de copii şi pentru a dărui cadourile sale celor mici. Dulciurile, jucăriile şi celălalte suprize pregătite de edilul sectorului 2 pentru tolba moşului i-au făcut bucuroşi pe toţi cei care au participa la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”.  

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!