Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Număr record de 31.000 de vizitatori în parcul de distracţii Tei

Miercuri, 28 decembrie 2016 15:26

În numai cinci zile de când accesul este gratuit la spectaculoasele echipamente de distracţii din parcul de agrement Tei, s-a înregistrat un număr record de aproximativ 31.000 de utilizatori.

Pe timpul vacanţei de iarnă, Primăria Sectorului 2 le-a făcut o mare surpriză tuturor copiilor şi le-a oferit accesul nelimitat şi gratuit la toate jocurile din cel mai nou parc de agrement al Capitalei. Roata mare cu cei 63 de metri înălţime, roller coaster-ul, caruselul, roata mică, maşinuţele electrice, lanţurile şi Casa Groazei sunt în aşteptarea celor mici dar, şi a părinţilor care doresc să-i însoţească în ansamblurile de joacă care, funcţionează zilnic, după următorul program:
-Luni – vineri – între orele 10.00 – 21.00,
-Sâmbătă – duminică şi în zilele de sărbători legale - între orele 10.00 – 22.00. Intitulat „Zilele porţilor deschise”, proiectul Primăriei Sectorului 2 se desfăşoară în perioada 23 decembrie 2016 - 8 ianuarie 2017 şi este cadoul de sărbători pe care administraţia publică locală a sectorului 2 îl oferă celor mici care, nu au plecat în vacanţă  sau în tabere şi sunt dornici să petreacă câteva ore de neuitat într-o atmosferă de basm.
Prin acțiunea sa de marketing, de tip sampling, Primăria Sectorului 2 vine în întâmpinarea copiilor care petrec vacanţa de iarnă în Bucureşti şi care vor să se distreze.
Din motive de siguranţă în exploatare, în cazul în care temperatura exterioară scade sub -2 grade Celsius, sau condiţiile meteorologice sunt nefavorabile (lapoviţă, ninsoare, viscol), ansamblurile de joacă sunt oprite de la funcţionare, cu excepţia casei groazei şi a caruselului.  
  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!