Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Premii la Turneul internaţional de şah „Memorialul Revoluţiei din decembrie 1989”

Joi, 23 decembrie 2010 15:15

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 au premiat joi, 23 decembrie, cei mai buni şahişti din ţară şi străinătate care s-au întrecut mai bine de o săptămână în cadrul competiţiei sportive „Memorialul Revoluţiei din decembrie 1989”.

Peste 120 de sportivi, deopotrivă copii şi adulţi, iubitori ai sportului minţii, s-au întrecut în competiţiile desfăşurate pe categorii de vârstă, sub atenta supraveghere a arbitrilor desemnaţi de Federaţia Română de Şah.

Aflat la cea de-a IX-a ediţie, turneul a fost organizat de Primăria Sectorului 2 şi Sport Club Juventus Bucureşti şi a reunit jucători din Italia, Moldova, Rusia şi România.

La ceremonia de premiere organizată pentru şahişti de primarul Neculai Onţanu, au participat aproximativ 40 de concurenţi clasaţi pe primele locuri, care au primit diplome şi premii substanţiale în bani, obţinute de administraţia locală a sectorului 2 prin intermediul sponsorilor.

Un moment aparte l-a reprezentat şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai anului la şah, desemnaţi şi sărbătoriţi de către Federaţia Română de Şah.

Edilul sectorului 2 consideră că, prin încurajarea şi premierea sportivilor din toate domeniile, se pot descoperi noi talente care să realizeze sport de performanţă, se favorizează dezvoltarea personalităţii copiilor în planul integrării sociale, al iniţiativei, în spiritul competiţiilor şi al fair-playului.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!