Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Primăria Sectorului 2 în dezbatere cu bucureștenii

Vineri, 24 noiembrie 2017 10:16

În vederea rezolvării diverselor probleme cu care se confruntă comunitatea locală a sectorului 2 din zona centrală, conducerea Primăriei Sectorului 2 a continuat seria întâlnirilor cu locuitorii care domiciliază în perimetrul cuprins între străzile Vasile Lascăr și Tunari. Printre principalele probleme discutate cu această ocazie s-au aflat cele legate de apariția depozitelor de gunoaie pe domeniul public și în zonele verzi, proiectele privind fluidizarea circulației autovehiculelor și înființarea de noi locuri de parcare. 

Primăria Sectorului 2 și S.C. Supercom S.A. au intensificat acțiunile de salubrizare și eradicare a depozitelor de gunoaie din toate cartierele, însă pentru rezolvarea acestor probleme este necesară și implicarea directă a locuitorilor, fapt realizabil doar prin menținerea curățeniei și aruncarea deșeurilor doar în zonele special amenajate în acest sens. Asemenea întâlniri ale conducerii Primăriei Sectorului 2 cu membrii comunității locale vor avea loc, periodic, în fiecare cartier din sector pentru a găsi, împreună, soluții de rezolvare a problemelor cu care se confruntă bucureștenii.
Domnul primar Mihai Mugur Toader mulțumește pe această cale tuturor celor care se implică în susținerea activităților derulate de Administrația Publică Locală a Sectorului 2. 

media_20171124101641_304Thumbs.db

 



 Stiri de ultima ora



Va multumim ca sunteti alaturi de noi!