Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Primarul Moş Crăciun a adus daruri copiilor

Miercuri, 21 decembrie 2011 12:43

Moş Crăciun, Primarul Neculai Onţanu, însoţit de formaţia sa de Moşi Crăciuni instrumentişti a adus miercuri, 21 decembrie a.c., daruri multe copiilor care au pornit zilele acestea, conform tradiţiilor, să-i colinde pe bucureşteni. Edilul a fost fericit să-i primească în casa sa pe cei peste 650 de copii de la grădiniţe şi şcoli, care l-au colindat pe scena special amenajată pentru această sărbătoare în faţa Primăriei Sectorului 2 din Strada Chiristigiilor numerele 11 – 13.

În aşteptarea moşului cel darnic, care le-a adus cadouri, cei mici au cântat colinde şi urări de iarnă într-un frumos program artistic pe care l-au pregătit de mult timp pentru această întâlnire specială.  
În imediata vecinătate a Târgului de Crăciun, amenajat în această perioadă în Parcul Obor, unde zeci de căsuţe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă îşi aşteaptă vizitatorii, micuţii colindători din sectorul 2 au încântat, deopotrivă, părinţi, cumpărătorii şi trecători.  
Prin acţiunea sa, edilul sectorului 2 a dorit astfel să aducă bucurie şi daruri preşcolarilor şi elevilor din unităţile de învăţământ, făcându-le o surpriză pe măsură, fiind costumat în chiar Moş Crăciun, pentru a descărca sacul său magic.  
Copii de la 38 de şcoli şi grădiniţe din întregul sector, au fost bucuroşi să-şi etaleze talentele de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care au meritat aplauzele primite pentru sârguinţa cu care au încântat publicul.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!