Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Primarul Neculai Onţanu a adus daruri copiilor care l-au colindat la Primăria Sectorului 2

Joi, 20 decembrie 2012 13:03

Primarul Neculai Onţanu, a adus joi, 20 decembrie a.c., daruri multe la cei peste 600 de copii din unităţile de învăţământ din sectorul 2 care l-au colindat la sediul Primăriei Sectorului 2 şi i-au făcut tradiţionale urări.

În aşteptarea moşului cel darnic, cei mici de la grădiniţe şi şcoli, au cântat colinde şi au făcut urări de iarnă într-un frumos program artistic pe care l-au pregătit de mult timp pentru această întâlnire specială.  
Prin acţiunea sa, edilul sectorului 2 a dorit să aducă bucurie şi daruri preşcolarilor şi elevilor din unităţile de învăţământ, făcându-le o surpriză pe măsură, când le-a oferit o serie de cadouri aduse de Moş Crăciun special pentru ei, fiind răsplătiţi astfel pentru talentul lor deosebit.  
Copii de la 28 de grădiniţe şi şcoli din întregul sectorul 2 au fost bucuroşi să-şi etaleze talentele de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care merită aplauzele primite pentru sârguinţa cu care vor încântat publicul.
Cete de colindători au venit la administraţia publică locală a sectorului 2 nu numai din partea copiilor, ci şi formate din adulţi de la Clubul Înţelepţilor al Primăriei Sectorului 2 care au dorit să încânte publicul cu superbul program artistic pe care l-au prezentat şi din care nu au lipsit uralele de sănătate, prosperitate, pace şi belşug în noul an 2013 care va veni peste câteva zile.
Un moment aparte l-a reprezentat programul interpretat de un grup de tineri care au dovedit un real talent actoricesc şi dăruire în colindele frumoase pe care le-au cântat, deşi profesia lor este departe de scenă.
De asemenea, doi dintre ei au interpretat un moment artistic în care au simulat reînnoirea jurămintelor de credinţă după 50 de ani de la căsătoria lor, dovedind că dragostea dintre ei este la fel de puternică după trecerea timpului ca şi atunci când au rostit “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!