Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Primarul Neculai Onţanu i-a scris lui Moş Crăciun pentru copii de la Centrul Sfântul Pantelimon

Vineri, 21 decembrie 2012 12:51

Primarul Neculai Onţanu l-a invitat pe Moş Crăciun încărcat cu sacul său cu daruri vineri, 21 decembrie a.c. pentru cei peste 1500 de copii înscrişi la cursurile gratuite de la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Educaţie “Sfântul Pantelimon”de pe Şoseaua Pantelimon numărul 301, situat în cartierul cu acelaşi nume.

Cei mici au pregătit o serie de programe artistice de cântece, colinde, dansuri şi scenete în limba araba şi chineză pentru a-I dovedi Moşului cel bun câte lucruri minunate au învăţat la cursurile gratuite organizate de Primăria Sectorului 2 la Centrul “Sfântul Pantelimon”.
Pentru a-i răsplăti pentru sârguinţa lor de-a fii primii la învăţătură, primarul Neculai Onţanu s-a înţeles cu Moş Crăciun să le facă împreună o supriză de proporţii celor mici şi să vină în mijlocul lor pentru a deşerta sacul cu cadouri. Complexul pentru Activităţi Recreative şi Educaţie “Sfântul Pantelimon” este cel mai mare de acest gen din ţară şi a fost deschis de edilul sectorului 2 în luna aprilie a acestui an în prezenţa unui numeros public format din beneficiarii aşezământului social: oameni de cultură şi artă, cadre didactice active şi la pensie, persoane vârstnice, elevi, voluntari, administratori şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari etc.
Toate aceste categorii au la dispoziţie acum condiţiile necesare pentru derularea proiectelor comune în parteneriat cu Primăria Sectorului 2.
Peste 8900 de membri ai Complexului „Sfântul Pantelimon” se bucură zilnic, gratuit, de cursurile organizate de Primăria Sectorului 2 pentru dans, kinetoterapie, aerobic, fizioterapie, informatică, limba engleză, limba chineză, limba arabă şi karate.
Complexul mai cuprinde doua laboratoare de informatică, doua laboratoare fonetice si centrul de zi de tip after - school şi multe alte activităţi sociale.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!