Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Primarul Onţanu a continuat să ofere haine militare pentru locuitorii sectorului 2

Miercuri, 29 decembrie 2010 12:43

Primarul Neculai Onţanu a continuat să ofere gratuit - miercuri, 29 decembrie, efecte militare pentru bucureştenii de toate vârstele, acţiune desfăşurată la sediul Centrului  Administrativ al Sectorului 2.

Cu aceasta ocazie, cetăţenii cu venituri mici sau cei care au vrut sa-si aducă aminte de perioada stagiului militar de pe raza sectorului 2, au putut să-si procure efecte militare cum ar fi:  cămăşi, pulovere, curele, lenjerie, veste, căciuli, foi de cort etc.  

  În conformitate cu prevederile art.  4 din H.G. nr. 809/1994 modificata cu H.G. nr. 1022 din 28.08.2003, Primăria Sectorului 2 a solicitat Ministerului Apararii Nationale transmiterea fără plată a unor articole de echipament excedentare sau care au devenit atipice, pentru a fi distribuite persoanelor defavorizate sau fara adapost.  Bunurile au fost noi şi au fost depozitate în conditii corespunzatoare care le-a asigurat conservarea.  

 În anul 2010 armata a mai repartizat, în baza prevederilor legale amintite si a solicitarilor autoritatilor publice, peste 700.000 articole de echipament atipic, catre 130 de primarii din toata tara, necesare persoanelor defavorizate

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!