Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Sarmalele de post, savurate de trecătorii de la Obor

Joi, 23 decembrie 2010 13:33

În cea de-a treia zi de când Primăria Sectorului 2 oferă sarmale de post locuitorilor care trec prin zona Obor, coada formată a fost o dovadă a interesului şi „reclamei” de care au beneficiat sărmăluţele şi păhărelul de ţuică distribuite în primele două zile.

În mai puţin de o oră, vizitatorii Târgului de Cadouri din parcul Obor şi trecătorii veniţi la cumpărături în acest cartier, au terminat porţiile calde pregătite pentru ei, apreciind iniţiativa primarului Neculai Onţanu.

Şi mâine, vineri, 24 decembrie, ora 11.00, până în Ajunul Crăciunului, locuitorii sectorului 2 mai sunt invitaţii primarului Neculai Onţanu pentru a degusta din preparatele oferite cu sprijinul unor sponsori generoşi, care au răspuns afirmativ la invitaţia de colaborare cu primarul sectorului 2.

Tot vineri, 24 decembrie, Primăria Sectorului 2 pune gratuit la dispoziţie cetăţenilor cu venituri mici sau persoanelor fără adăpost de pe raza sectorului 2, bonete, cămăşi, vestoane, pulovere, centuri, lenjerie, veste, căciuli, foi de cort şi raniţe.  

În conformitate cu prevederile art. 4 din H.G. nr. 809/1994 modificată cu H.G. nr. 1022 din 28.08.2003, Primăria sectorului 2 a solicitat Ministerului Apărării Naţionale transmiterea fără plată a unor articole de echipament excedentare sau care au devenit atipice, pentru a fi distribuite celor peste 30.000 de persoane defavorizate sau fără adăpost, aflate în evidenţa Primăriei.

Bunurile provin din stocurile armatei ale unităţilor militare desfiinţate şi sunt în stare bună de întreţinere, fiind depozitate în condiţii corespunzătoare.

În anul 2010 armata a mai repartizat, în baza prevederilor legale amintite şi a solicitărilor autorităţilor publice, peste 700.000 articole de echipament atipic, către 130 de primării din toată ţara, necesare persoanelor defavorizate.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!