Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Spectacol pentru Moş Crăciun

Miercuri, 18 decembrie 2013 16:51

Primarul Neculai Onţanu l-a invitat pe Moş Crăciun azi, miercuri, 18 decembrie, la spectacolul pregătit de peste 2000 de copii înscrişi la cursurile gratuite de la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Educative “Sfântul Pantelimon” al Primăriei Sectorului 2.


Cei mici au pregătit o serie de programe artistice de cântece, colinde, dansuri şi scenete în limba arabă, engleză, chineză şi română pentru a-i dovedi Moşului cel bun câte lucruri minunate au învăţat la cursurile gratuite organizate de Primăria Sectorului 2 la Centrul “Sfântul Pantelimon”. Pentru a-i răsplăti pentru sârguinţa lor de-a fi primii la învăţătură, Primarul Neculai Onţanu s-a înţeles cu Moş Crăciun să le facă împreună o surpriză plăcută celor mici şi să vină la spectacolul lor. Complexul pentru Activităţi Recreative şi Educative “Sfântul Pantelimon” este cel mai mare de acest gen din ţară şi a fost deschis de edilul sectorului 2 în anul 2012 în prezenţa unui numeros public format din beneficiarii aşezământului social: oameni de cultură şi artă, cadre didactice active şi la pensie, persoane vârstnice, elevi, voluntari, administratori şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari etc.
Toate aceste categorii au la dispoziţie acum condiţiile necesare pentru derularea proiectelor comune în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Peste 8900 de membri ai Complexului „Sfântul Pantelimon” se bucură zilnic, gratuit, de cursurile organizate de Primăria Sectorului 2 pentru dans, kinetoterapie, aerobic, fizioterapie, informatică, limba engleză, limba chineză, limba arabă şi karate.
Complexul mai cuprinde doua laboratoare de informatică, doua laboratoare fonetice si centrul de zi de tip after - school şi multe alte activităţi sociale. Primarul Neculai Onţanu l-a invitat pe Moş Crăciun încărcat cu sacul său cu daruri vineri, 21 decembrie a.c. pentru cei peste 1500 de copii înscrişi la cursurile gratuite de la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Educaţie “Sfântul Pantelimon”de pe Şoseaua Pantelimon numărul 301, situat în cartierul cu acelaşi nume. Cei mici au pregătit o serie de programe artistice de cântece, colinde, dansuri şi scenete în limba araba şi chineză pentru a-I dovedi Moşului cel bun câte lucruri minunate au învăţat la cursurile gratuite organizate de Primăria Sectorului 2 la Centrul “Sfântul Pantelimon”.
Pentru a-i răsplăti pentru sârguinţa lor de-a fii primii la învăţătură, primarul Neculai Onţanu s-a înţeles cu Moş Crăciun să le facă împreună o supriză de proporţii celor mici şi să vină în mijlocul lor pentru a deşerta sacul cu cadouri. Complexul pentru Activităţi Recreative şi Educaţie “Sfântul Pantelimon” este cel mai mare de acest gen din ţară şi a fost deschis de edilul sectorului 2 în luna aprilie a acestui an în prezenţa unui numeros public format din beneficiarii aşezământului social: oameni de cultură şi artă, cadre didactice active şi la pensie, persoane vârstnice, elevi, voluntari, administratori şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari etc.
Toate aceste categorii au la dispoziţie acum condiţiile necesare pentru derularea proiectelor comune în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Peste 16.000 de membri ai Complexului „Sfântul Pantelimon” se bucură zilnic, gratuit, de cursurile organizate de Primăria Sectorului 2 pentru dans, kinetoterapie, aerobic, fizioterapie, informatică, limba engleză, limba chineză, limba arabă şi karate. Complexul mai cuprinde două laboratoare de informatică, doua laboratoare fonetice, 3 săli de cursuri, centrul de zi de tip after – school şi before school.
În cadrul complexului se organizează o serie de activităţi sociale destinate tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mai mici până la persoanele vârstnice. Ca o încununare a eforturilor depuse în cadrul Complexului pentru Activităţi Recreative şi Educative Sfântul Pantelimon” al Primăriei Sectorului 2, administraţia publică locală a fost premiată anul acesta pentru cel mai bun proiect la nivel naţional la Concursul  de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune!” la categoria „Activităţi recreative”. Concursul Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune!” se adresează administraţiilor locale din întreaga ţară şi oferă posibilitatea împărtăşirii proiectelor ca bună practică. În acest an, la concurs au participat 340 de unităţi administrativ – teritoriale, din care 110 s-au calificat după preselecție, iar la finalul concursului Primăria Sectorului 2 a fost desemnată câştigătoarea marelui premiu.
Concursul s-a desfăşurat pe 14 domenii de competenţă ale autorităţilor locale, respectiv: Utilităţi publice; Ordine publică; Edilitar-urban; Mediu; Turism; Servicii Sociale; Educaţie; Sănătate; Activităţi administrative; Cultură / Artă; Sport / Tineret; Activităţi recreative; IT / Comunicare; Dezvoltare locală şi mediu de afaceri .

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!