Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Târgul de sărbători de la Obor s-a prelungit până la 31 decembrie a.c.

Duminică, 19 decembrie 2010 13:30

Succesul deosebit de care s-a bucurat Târgul „Vine Moşul la Obor”, deschis în faţa Primăriei Sectorului 2 de către edilul Neculai Onţanu l-a determinat pe acesta să-l prelungească cu încă 7 zile faţă de cât era stabilit, respectiv până vineri 31 decembrie a.c., spre bucuria miilor de locuitori ai Capitalei.

De când s-a deschis, târgul a polarizat atenţia bucureştenilor care s-au grăbit să se aprovizioneze cu mărfuri de calitate, direct de la producătorii renumiţi din ţară de preparate tradiţionale din carne şi brânză, băuturi alcoolice, dulciuri, cozonaci, cărţi, tablouri, muzică, bijuterii, design vestimentar şi o gamă variată de cadouri specifice Crăciunului.

Pentru întregirea atmosferei de sărbătoare, duminică, 19 decembrie a.c. au avut loc spectacole de muzică populară susţinute de soliştii Ionela Stăncioi, Nicoleta Beca, Irinel Popa, precum şi de Grupul “Veteranii” din Teleorman.

Cu această ocazie, vizitatorii de toate vârstele au ocazia, din nou, să  meargă în cele peste 30 de standuri şi căsuţe de lemn, frumos decorate, amplasate în Parcul Obor, unde „rolul” principal a fost deţinut de cumpărături şi voie bună. Târgul „Vine Moşul în Obor” este deschis zilnic, între orele 10.00 – 20.00, până vineri, 31 decembrie a.c. fiind organizat de Primăria Sectorului 2 şi S.C. Vision Improve SRL.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!