Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Tehnologie de ultimă generaţie din China pentru tratarea cancerului mamar

Vineri, 9 decembrie 2016 10:11

Modalitățile de implementare în România a tehnologiei de ultimă generaţie din China pentru tratarea cancerului mamar prin sistem noninvaziv au fost analizate în cadrul discuţiilor purtate joi, 8 decembrie a.c. între domnul Primar Toader Mugur Mihai şi domnul Zeng Ziheng, Preşedintele Changjiangyuan Technology Development Co, aflat în vizită în ţara noastră în aceste zile.

Partea chineză intenționează să se ocupe de transportul echipamentului în România, instalarea acestuia, achitarea taxelor vamale, precum şi instruirea gratuită, în China, a două cadre medicale române care vor asigura funcţionarea dispozitivului. Domnul Zeng Ziheng, Preşedintele Changjiangyuan Technology Development Co. a precizat faptul că echipamentul inovator poate trata complet o tumoră mamară fără efecte secundare negative pentru organismul bolnavului iar, în urma studiilor pe care le realizează în ultimii 15 ani, rata de succes este în proporţie de 98%.
În Europa aparatul urmează să fie introdus pentru prima dată în sistemul sanitar din România, Germania iar pentru anul viitor doresc să-l includă şi în Spania, Franţa, Marea Britanie. Tehnologia revoluţionară este omologată deja în Uniunea Europeană, a continuat domnul Preşedinte Zeng Ziheng şi a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii din România, urmând să fie folosită în premieră în ţara noastră, în sectorul 2. Domnul Primar Toader Mihai Mugur s-a declarat interesant de implementarea în sectorul 2 a tehnologiei inovative pentru tratarea cancerului mamar și a stabilit, de comun acord cu domnul Zeng Ziheng, Preşedintele Changjiangyuan Technology Development Co., ca în perioada următoare să semneze o scrisoare de intenție pentru a pune bazele colaborării româno-chineze.   

media_20161209101057_896Thumbs.db

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!