Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
Vine Moşul la Obor „Am venit să colindăm!” - peste 560 de copii au cântat la Primăria Sectorului 2

Joi, 17 decembrie 2015 18:26

Peste 560 de copii din mai mult de 30 de unităţi de învăţământ din sectorul 2 l-au colindat şi i-au urat sărbători fericite domnului Primar Neculai Onţanu, conform minunatelor tradiţii româneşti, azi, joi, 17 decembrie a.c., la sediul Primăriei Sectorului 2.

Un moment aparte a fost cel reprezentat de sceneta biblică interpretată cu mare talent actoricesc şi dăruire de micuţii artişti cu vârste între 3 şi 5 ani de la Grădiniţa „Suflet de copii”, coordonată cu multă dragoste părintească şi evlavie de părintele Gheorghe Pop de la Biserica “Trei Ierarhi” din cartierul Fundeni.
Atmosfera magică şi caldă a sărbătorilor de Crăciun a fost readusă de vizitatorii dragi care au ştiut să încălzească inimile publicului cu colindele tradiţionale româneşti, dar şi cu frumoasele lor ţinute populare ale personajelor din poveştile pe care le-au interpretat cu mult har şi talent.
Copiii şi-au etalat aptitudinile de cântăreţi şi dansatori, adevăraţi artişti care au meritat pe deplin aplauzele pentru dăruirea şi candoarea cu care au susţinut spectacolul artistic.
Programul dedicat sfintelor sărbători de iarnă a fost încheiat de membrii Parlamentului şi Guvernului Local al Tinerilor Sector 2.
Domnul Primar Neculai Onţanu a organizat şi în acest an minunatul program de colinde româneşti intitulat sugestiv „Vine Moşul la Obor”, pentru a aduce deopotrivă bucurie şi daruri preşcolarilor şi elevilor din şcolile sectorului 2.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!