Acasa | Contact | Newsletter

 
Vezi Arhiva
„Vine, vine Moș Crăciun!” – la copii din Sectorul 2

Vineri, 18 decembrie 2015 17:04

Cu tolba sa magică şi plină de cadouri pentru copii cei mai cuminţi, Moș Crăciun a vizitat centrele de tip beefore şi after school, precum şi centrele recreative şi de educaţie ale Primăriei Sectorului 2 unde s-a întâlnit cu peste 770 de elevi ce urmează cursurile noastre. 

Moşul cel darnic a fost fascinat de programul artistic organizat special pentru el, urmărind cu foarte mare plăcere colindele, dansurile și cântecele specifice Sărbătorilor de iarnă interpretate de copiii din centrele Primăriei Sectorului 2.
Notele mari la învăţătură, faptele bune pe care le-au făcut, dar mai ales talentul şi sârguinţa lor au fost pe placului Moşului care a ştiut să-i răsplătească cu cele mai minunate cadouri la care cei mici au visat tot anul şi pe care le-au meritat pe deplin. Nu uşoară a fost despărţirea de Moş Crăciun, dar copiii i-au promis că abia aşteaptă să se revadă şi la întâlnirea de anul viitor când îi vor arăta că rezultatele la învăţătură sunt şi mai bune, iar cadourile ce le vor primi vor fi pe măsura strădaniilor lor.

  Stiri de ultima oraVa multumim ca sunteti alaturi de noi!