Formular pentru actualizarea informaţiilor conform Legii nr. 196/2018 privind înfiinţarea asociaţilor de proprietari şi administrarea condominiilor

Pentru actualizarea informaţiilor conform Legii nr. 196/2018 privind înfiinţarea asociaţilor de proprietari şi administrarea condominiilor, completaţi următorul FORMULAR

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin completarea formularului sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679  privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Program de instruire adresat reprezentanților asociațiilor de proprietari (președinți/membrii comitetului) de pe raza Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 în colaborare cu Liga Asociațiilor de Proprietari Habitat intenționează să deruleze un program de instruire adresat reprezentanților asociațiilor de proprietari (președinți/membrii comitetului) de pe raza Sectorului 2.
Acesta se va desfășura online și va fi structurat pe mai multe sesiuni, în cadrul cărora lectori specializați vor dezbate împreună cu dumneavoastră aspecte concrete referitoare la administrarea condominiilor, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari în conformitate cu prevederile Legii nr. 196/2018.
Dacă sunteți interesați să participați la acest program, vă rugăm să ne confirmați disponibilitatea dumneavoastră printr-un mail transmis la adresa infopublice@ps2.ro până la data de 15.07.2021, cu subiectul ”Program instruire asociații proprietari” și cu datele dumneavoastră de contact (nume, prenume, asociația de proprietari pe care o reprezentați și calitatea în cadrul acesteia, precum și numărul de telefon la care puteți fi contactați).
În funcție de numărul solicitărilor de participare, vom reveni cu informații suplimentare privind organizarea și derularea proiectului.

Dacă sunteți interesat de participare, vă rugăm să vă exprimați acordul expres în vederea utilizării datelor cu caracter personal – nume și prenume, număr de telefon, adresă email – pe durata desfășurării cursurilor.ANUNŢ

Întrucât asociaţiile de proprietari se identifică prin denumire și adresa condominiului, vă rugăm să afișați la loc vizibil, pe peretele exterior al imobilului, în imediata apropiere a căii de acces în imobil, sediul şi denumirea asociaţiei, astfel cum stabilesc  dispozițiile art. 19 din Legea nr. 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari și administrarea condominiilor.

© 2021 Primăria Sectorului 2 București.