Programul de afterschool este un subiect important pentru mulți dintre dumneavoastră. Este o realitate că pentru părinți este dificil uneori să împace programul de muncă de 8 ore cu programul elevilor de la școală care se termină la prânz. Ce fac copiii după-amiaza? Cine stă cu ei? Cine îi ajută la teme? Toate acestea sunt întrebări legitime pe care le-am primit în mesaje, mailuri și audiențe.

Ne dorim să elaborăm un proiect cât mai apropiat de nevoile dumneavoastră și ale copiilor, beneficiarii direcți ai unui astfel de program. Pentru asta ne dorim să evaluăm corect nevoia reală de afterschool, date pe care să le corelăm cu spațiile disponibile în rețeaua de învățământ și bugetul necesar.

Am creat acest chestionar care este disponibil până pe 30 septembrie. Vă invit să-l completați dacă aveți nevoie de afterschool pentru copilul dumneavoastră, elev de ciclu primar la una din școlile de stat din sectorul 2. Totodată, vă îndemn să-l transmiteți mai departe și cunoscuților dvs. Avem aproximativ 13 000 de elevi de ciclul primar în sector și ne dorim să ajungem la cât mai mulți părinți ca să putem dimensiona corect proiectul.

 
* În cazul în care întâmpinaţi dificultăţi în transmiterea chestionarului (mesaj eroare), vă recomandăm  completarea şi transmiterea acestuia  de pe un alt dispozitiv (tabletă, laptop, desktop, telefon).

 

© 2021 Primăria Sectorului 2 București.