Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

Anunţ important pentru cei cu maşini parcate pe Şos. Mihai Bravu

Vineri, 2 iunie, între orele 10:00-17:00, facem curăţenie generală pe Şos. Mihai Bravu, pe partea dreaptă de deplasare, plecând de la Pasajul Muncii spre Bucur Obor. Operatorul de salubritate va acţiona mecanizat, cu utilaje şi de aceea avem rugămintea să nu lăsaţi maşinile parcate pe carosabil în ziua şi în intervalul orar menţionat.

Avem nevoie de cooperarea voastră, mai precis, să parcaţi temporar mașinile în altă parte pentru a elibera carosabilul. Trebuie eliberate parcările de pe șosea, arterele în integralitate, cât şi căile de acces pietonale de pe Şos. Mihai Bravu pentru a putea facilita intervenţia utilajelor de curăţare. Este vorba despre o singură zi pentru o curăţenie lunară.

Proprietarii/deţinătorii legali ai autovehiculelor parcate în zona Şos. Mihai Bravu au fost deja înştiinţaţi/notificaţi de către Poliţia Locală Sector 2.

Important! Deoarece ziua de curățenie se suprapune cu perioada unei mini-vacanţe, facem un apel special către cei care deţin două sau mai mai multe maşini şi vor fi plecați din București în această perioadă doar cu una dintre ele: vă rugăm insistent să nu le lăsați pe celelalte parcate pe locurile obișnuite, ci să le mutați până la întoarcere într-un loc unde nu împiedică activitatea utilajelor de curățenie.

Reamintim că cei care nu îşi vor muta maşinile riscă o amendă contravenţională de la 500  lei la 1000 lei, în cazul persoanelor fizice, şi de la 1500 lei la 2500 lei în cazul persoanelor juridice.

Cu toţii ne dorim un sector mai curat şi mai civilizat, aşa că vă invităm să fiţi alături de noi pentru ca acţiunea de spălare de pe Şos. Mihai Bravu să se desfăşoare fără maşini parcate pe carosabil.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu