• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

Anunţ public privind decizia de emitere a avizului de mediu pentru PUZ Sector 2 din Municipiul Bucureşti

Primăria Sectorului 2 prin Toader Mugur Mihai, avand sediul in Str Bucureşti, sector 2, str. Chiristigiilor nr. 11-13, titular al planului/programului PLAN URBANISTIC ZONAL AL SECTORULUI 2 DIN MUNICIPIUL BUCUREŞTI anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a avizului de mediu pentru planul/programul menţionat.


Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2 a luat măsuri de prevenție și combatere a răspândirii virusului gripal în unitățile de învățământ

La nivelul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2 s-au luat o serie de măsuri de prevenție și combatere a răspândirii virusului gripal în unitățile de învățământ. Aceste măsuri vin în completarea celor deja existente.

 -pardoselile sunt curățate numai cu echipament special, cu abur. În sectorul 2 nu se mai folosește găleată cu mop;

-curățarea se face cu aspirator umed-uscat;

-se folosesc seturi de curățenie mobile, ce conțin detergenți în conformitate cu normativele din domeniu;

-la nivelul fiecărei unități de învățământ se va constitui o comisie responsabilă cu monitorizarea respectării tuturor măsurilor;

-triajul elevilor se va face mai des și mai riguros de către personalul medical;

-se asigură necesarul și stocul de medicamente la nivelul fiecărui cabinet medical din unitățile de învățământ.

 Preocuparea nostră permanentă este îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ din sectorul 2, iar prevenția face parte din ansamblul măsurilor pe care administrația locală le implementează.


Se ridică gratuit deșeurile voluminoase și DEE-urile din sectorul 2

Locuitorilor sectorului 2 care doresc să scape gratuit de deșeurile voluminoase și de DEE-uri (mai puțin cele provenite din construcții, care se ridică contracost) sunt invitați să le depună în fața locuințelor de domiciliu sâmbătă, 25 ianuarie 2020.


Organizare dezbatere publică privind modul în care se poate interveni la amenajarea Gradinii Icoanei

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică locală - republicată, Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti aduce la cunoştinţă publică ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE a modului în care se poate interveni în vederea amenajării Gradinii Icoanei în considerarea elementelor de identitate locală şi a valorii istorice deosebiteîn data de 10.02.2020, ora 17:00, la sediul Primăriei Sector 2 Bucureşti, din Strada Chiristigiilor, nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

Pentru participarea (înscrierea) la şedinţa publică, vă rugăm să ne transmiteţi solicitările dumneavoastră la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11 – 13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relații cu Publicul sau pe e – mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia domnului viceprimar Dan Cristian Popescu.

Pentru înscriere sunt necesare: nume şi prenume, seria şi numărul actului de identitate, doresc/nu doresc luarea cuvântului.

Modalitatea de centralizare a recomandărilor: Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul şedinţei publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta şi în format electronic, editabil (word) pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia domnului viceprimar Dan Cristian Popescu, până la data de 06.02.2020, orele 16.30.

Accesul în sală se va face pe baza documentului de identitate, începând cu orele 16.30, în limita locurilor disponibile.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii.

Timp alocat luării cuvântului: 3 minute pentru fiecare solicitant.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 021 209 60 03.

Persoană de contact: Lazăr Loredana, cabinet viceprimar Dan Cristian Popescu.


Dezbatere publică privind PUZ SECTOR 2 şi Raportul de mediu

Dezbaterea publică privind PUZ SECTOR 2 şi Raportul de mediu, va avea loc la sediul Primăriei Municipiului București, Sala de Consiliu, în data de 20.01.2020, ora 15:00.

Documentele se pot vizualiza accesând linkul

 

Ataşamente:
Download-ează fișierul (ANUNT DEZBATERE 20IAN2029.pdf)Anunţ dezbatere

Informare taxă de habitat agenţi economici

Având în vedere că, în conformitate cu prevederile HCLS 2 nr.344/28.11.2019,  începând cu data de 01.01.2020 se instituie taxa de habitat cu destinația specială de salubrizare, pentru utilizatori non-casnici ( persoane juridice ) din Sectorul 2 al Municipiului București, contractele de salubrizare pe care dumneavoastră le aveți încheiate cu operatorii serviciului de salubrizare se reziliează.


Redeschiderea Colegiului George Coșbuc

Vești bune pentru elevii Colegiului Național Bilingv “George Coșbuc” le-a adus Primăria Sectorului 2 care, la începutul semestrului II, le-a oferit o școală nouă, refăcută și modernizată în totalitate, care ar face invidios orice tânăr din Europa.


© 2020 Primăria Sectorului 2 București.