• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită de Primăria Sectorului 2

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată de Primăria Sectorului 2 printr-un program artistic la care au fost invitate să participe persoane de vârsta a III-a cu frumoase poveşti de viaţă.

Domnul primar Toader Mugur Mihai şi domnul viceprimar Dan Cristian Popescu s-au aflat în mijlocul sărbătoriţilor, la Clubul Seniorilor, din Parcul Plumbuita, unde au petrecut alături de cei vârstnici, i-au felicitat şi le-au urat multă sănătate.

Invitaţii de seamă ai Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2 au susţinut un recital de poezie, au cântat, au dansat pe melodiile care, odată, le-au bucurat tinereţea petrecând împreună o zi de neuitat. La ceas aniversar, cu lacrimi în ochi, sărbătoriţii au rememorat, cu drag  poveştile de viaţă pe care le-au trăit alături de persoanele dragi.

Primăria Sectorului 2, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, a înfiinţat Centrul de Zi ”Clubul Seniorilor”, situat în Parcul Plumbuita. Instituţia se preocupă de persoanele vârstnice, cărora le asigură, pe timpul zilei, asistenţă şi sprijin social, organizând şi desfăşurând activităţi de socializare, recreere şi consiliere în vederea creşteri capacităţii de integrare – reintegrare socială, combaterii riscurilor de excluziune socială şi creşterii calităţii vieţii acestora.


© 2019 Primăria Sectorului 2 București.