• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

Dezbatere publică pentru PUZ-ul sectorului 2, zona Obor

Lipsa infrastructurii în zona Piața Bucur –Obor - zona comercială Obor - Gara de Est este principala cauză a stagnării dezvoltării urbane s-a concluzionat în urma dezbaterii publice organizată de Primăria Sectorului 2 în această săptămână.

Principalul motiv este generat de stagnarea și declinul zonelor nefuncționale din jurul Gării Obor care împiedică valorificarea potenţialului uman şi material al Sectorului 2 în perimetrul respectiv. O primă soluţie identificată deja de autoritățile locale, investitori și entitățile interesate ar fi exploatarea acestei gări, așa cum se întâmplă în toate țările dezvoltate.

În cadrul dezbaterii publice organizată de domnul viceprimar Dan Cristian Popescu pentru realizarea PUZ-ului Sectorului 2, zona extinsă Piața Bucur –Obor - zona comercială Obor - Gara de Est, mai puţin aria protejată, au fost discutate diverse variante de dezvoltare urbană a zonei.

Pentru realizarea noului PUZ, conducerea Primăriei Sectorului 2 organizează periodic dezbateri publice cu reprezentanţii fiecărui cartier în parte pentru a stabili împreună măsurile ce se impun pentru dezvoltarea şi modernizarea Sectorului 2.

 


© 2020 Primăria Sectorului 2 București.