Tipărire

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2: Nicolae al României se alătură campaniei “Cei 7 ani de Aca2ă, colectare selectivă în sectorul 2”

Mâine, miercuri, 27 martie 2019, începând cu ora 15.00, va avea loc în parcul Plumbuita1 un eveniment organizat de viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, la care vor lua parte Nicolae al României, oameni de afaceri de succes din capitală, locuitori ai sectorului 2 și reprezentanți ai autorităților locale.

„În sectorul 2 am început curățenia de primăvară. Dar pentru a avea succes, este nevoie ca toți locuitorii sectorului să participe, să se implice și să înțeleagă că și sectorul în care trăim este tot acasă. Așa cum avem grijă de casa noastră, la fel trebuie să avem și de sectorul în care locuim”, a declarat viceprimarul sectorului 2

„Prin acest eveniment, vreau să aduc împreună comunitatea și autoritățile locale, într-o campanie care să trezească interesul cetățenilor în ceea ce privește curățenia, colectarea selectivă a gunoiului, dar mai ales păstrarea unui echilibru și a ordinii”, a mai precizat Dan Cristian Popescu

„Nicolae al României a fost lângă noi de câte ori l-am rugat și vreau să îi mulțumesc din nou pentru implicare. De asemenea, mulțumirile mele merg către toți participanții și către toate persoanele interesate. Sunt așteptați toți cei care doresc să contribuie la schimbare și care vor să dea un exemplu celorlalți cetățeni”, a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Evenimentul face parte din campania de conștientizare pe care viceprimarul sectorului 2 a lansat-o la începutul anului.
Până acum, au avut loc dezbateri publice și întâlniri cu diverse asociații și cetățeni, pentru o mai bună înțelegere a importanței colectării selective a gunoiului, a reciclării și a păstrării curățeniei în sectorul 2.