Tipărire

Dezbatere publică taxa 0 la salubritate

Miercuri, 15 mai 2019, în sediul Primăriei Sectorului 2, cetățenii au participat la o dezbatere publică pentru ridicarea gratuită a gunoiului, organizată de domnul primar Toader Mugur Mihai și de domnul viceprimar Dan Cristian Popescu. Au fost explicate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească locuitorii sectorului 2 pentru a beneficia de ridicarea gratuită a gunoiul menajer.

Cu această ocazie, a fost prezentat și dezbătut Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea subvenției integrale a taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru utilizatorii casnici pe raza sectorului 2.

Potrivit documentului, conducerea Primăriei Sectorului 2 a stabilit ca de la 1 ianuarie 2020 toate persoanele (asociații de proprietari și locatari, precum și cei de la locuințe individuale) care vor colecta selectiv cel puțin 25% din întreaga cantitate de deșeuri să obțină subvenția integrală a taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru utilizatorii casnici.