• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

Teatru pentru Sectorul 2

Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural Mihai Eminescu, organizează în luna noiembrie evenimentul “Teatru pentru Sectorul 2”. Acesta va cuprinde o serie de spectacole de teatru pentru elevii din unitățile de învățământ ale sectorului 2.

Proiectul face parte dintr-o serie mai amplă de acțiuni ale Centrului Cultural Mihai Eminescu, având ca scop implicarea unui număr cât mai mare de tineri în viața culturală a comunității și este realizat în colaborare cu Teatrul Excelsior, cunoscut pentru spectacolele sale interactive, pline de viață și culoare, adaptate publicului tânăr.   

Pe parcursul lunii noiembrie, copiii și adolescenții din Sectorul 2 sunt așteptați să vizioneze piese precum “Turandot”, „Minunata lume nouă”, „Cocoșelul neascultător”, „Zâna zorilor”, „Aventuri în ținutul florilor”, „Împăratul muștelor”, „Fluturii sunt liberi”, „Arlecchino și pierdutele iubiri”, „Prâslea cel voinic și merele de aur”, „O noapte furtunoasă”, „Cei trei purceluși”, „Magia copilăriei”.

Evenimentul “Teatru pentru Sectorul 2” este o importantă șansă oferită tinerilor din comunitate de a-și forma gustul artistic și de a descoperi valori culturale autentice prin artele spectacolului, de a urmări o echipă de actori și regizori tineri și entuziaști, precum și de a se bucura de un repertoriu de valoare, cu texte importante ale dramaturgiei românești și universale.

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2020 Primăria Sectorului 2 București.