Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2287   Total  25.411   Contracte: 11111   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Lista câștigătorilor Tombolei organizate în cadrul procesului de încheiere a contractelor de salubritate în sectorul 2

 

Listă câștigători

 

Astazi a avut loc extragerea câștigătorilor Tombolei la care au participat cei ce au încheiat contracte de salubrizare până la data de 29 decembrie 2021.


Regulamentul pentru desfășurarea extragerilor în cadrul Tombolei organizate în cadrul procesului de încheiere a contractelor de salubritate în sectorul 2

Secțiunea 1. Organizatorul tombolei

Tombola este organizata de: PRIMĂRIA SECTORULUI 2, având sediul in Bucuresti, strada Chiristigiilor nr. 11-13, Sector 2, București.


Contractul cadru de prestare a serviciului de salubrizare a localităților pentru utilizatorii casnici și asociații de proprietari

 

Prin HCL S2 nr. 305/2021 a fost aprobat Contractul cadru de prestare a serviciului de salubrizare a localităților pentru utilizatorii casnici și asociații de proprietari

Vă reamintim că aveți obligația încheierii acestui contract cu operatorul de salubrizare, conform prevederilor legale.

 

Ataşamente:
Download-ează fișierul (H305-2021.pdf)H305-2021.pdf

Măsuri de prevenire aplicate în incinta primăriei pe timpul stării de alertă

În urma Hotărârii de Guvern privind prelungirea stării de alertă și aplicarea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea  efectelor pandemiei, Primăria Sectorului 2 a pus în aplicare cerințele legale impuse instituțiilor publice locale. Astfel: 

  • Accesul persoanelor în interior este permis doar: 
  1. Celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  2. Celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
  3. Celor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore
  4. Celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-CoV2

Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID. Este scanat codul QR de pe certificatul digital pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității acestuia, fără a se reține nici un fel de date sau informații din certificatul verificat.

Persoanele care nu fac dovada vaccinării, testării și vindecării de infecția cu virusul SARS-Cov 2 au acces la servicii publice prin poștă, curierat și în mediul online. De altfel, facem apel la dumneavoastră să vă protejați și să folosiți instrumentele online pentru a vă rezolva problemele.

Cu această ocazie, vă reamintim că :

  1. Pe site-ul Primăriei - găsiți cereri tip și formulare editabile, pe care le puteți completa și transmite online.
  2. Puteți transmite documente online sau puteți cere lămuriri la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  3. Avem o platformă dedicată de depunere online - https://formulare-online.ps2.ro/
  4. Direcția Venituri Buget Local are propria aplicație pentru servicii fiscale digitale: https://www.impozitelocale2.ro/Plata2/auth/login

Taxe & Impozite & Amenzi achitate rapid. Fără cozi. Fără ghișee. Cu doar câteva atingeri de ecran.

Începând cu luna Septembrie, Primăria Sectorului 2 are un parteneriat cu SelfPay - cea mai mare rețea din România de terminale de tip self-service pentru efectuarea de plăți electronice. 5.700 la nivel național.


Anunţ privind măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus – COVID 19 la nivelul Centrului de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Sectorului 2

ANUNȚ

 

În scopul prevenirii și limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate și la nivelul salariaților Primăriei Sectorului 2,începând cu data de 25 octombrie 2021, activitatea Centrului de Relații cu Publicul se restrânge, astfel:

 

Ghișeul 1

Nașteri

Ghișeul 2

Căsătorii

Ghișeul 3

Schimbări nume pe cale administrativă, Divorțuri, Anexa 24, Tardive, Anexa 9

Ghișeul 4

Transcrieri,  Înscrieri de mențiuni

 

 

Ghișeul 7

Programări online

Ghișeul 8

Informații generale / Înregistrări

Ghișeul 9

Informații generale / Înregistrări

 

 Pentru a asigura desfășurarea activității de relații cu publicul în condiții bune și de siguranță, rugăm persoanele prezente la sediul instituției să respecte măsurile stabilite:

- Accesul petenţilor în instituţie este permis numai în baza prezentării Certificatului Covid, excepţie făcând cetăţenii care se adresează ghişeelor destinate Direcţiei Publice de Evidenţă Persoane şi Stare Civilă Sector 2

-În holul de așteptare este permis accesul a maximum 5 persoane în același timp.

-În Centrul de Relații cu Publicul este permis accesul a maximum 7 persoane, câte o persoană în dreptul fiecărui ghișeu funcțional.

-Este permis numai accesul persoanelor a căror prezență este imperios necesară (accesul însoțitorilor este permis numai în cazuri excepționale).

Rugăm cetățenii să transmită cererile, petițiile, sesizările prin intermediul  adresei de e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau al serviciilor poștale și de curierat.


Schimbarea programului de închidere a parcurile, locurile de joacă și de recreere din Sectorul 2

 În urma multor cerințe, dorințe și sesizări exprimate de locuitorii Sectorului 2, am realizat o analiză împreună cu Poliția Locală și ADP pentru a flexibiliza programul de închidere a parcurilor și locurilor de joacă, astfel încât să păstram măsurile de asigurare a ordinii și liniștii publice. La ultima ședință a Consiliului Local a fost votat un proiect de hotărâre, ce prevede modificarea programului de funcționare a parcurilor și locurilor de joaca si recreere din Sectorul 2. Noul program de funcționare este valabil pe tot parcursul anului, inclusiv în weekend-uri și de sărbătorile legale.


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.