Tipărire

Organizare dezbatere publică privind modul în care se poate interveni la amenajarea Gradinii Icoanei

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică locală - republicată, Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti aduce la cunoştinţă publică ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE a modului în care se poate interveni în vederea amenajării Gradinii Icoanei în considerarea elementelor de identitate locală şi a valorii istorice deosebiteîn data de 10.02.2020, ora 17:00, la sediul Primăriei Sector 2 Bucureşti, din Strada Chiristigiilor, nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

Pentru participarea (înscrierea) la şedinţa publică, vă rugăm să ne transmiteţi solicitările dumneavoastră la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11 – 13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relații cu Publicul sau pe e – mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia domnului viceprimar Dan Cristian Popescu.

Pentru înscriere sunt necesare: nume şi prenume, seria şi numărul actului de identitate, doresc/nu doresc luarea cuvântului.

Modalitatea de centralizare a recomandărilor: Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul şedinţei publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta şi în format electronic, editabil (word) pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia domnului viceprimar Dan Cristian Popescu, până la data de 06.02.2020, orele 16.30.

Accesul în sală se va face pe baza documentului de identitate, începând cu orele 16.30, în limita locurilor disponibile.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii.

Timp alocat luării cuvântului: 3 minute pentru fiecare solicitant.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 021 209 60 03.

Persoană de contact: Lazăr Loredana, cabinet viceprimar Dan Cristian Popescu.