Tipărire

Peste 90 de locuri de joacă și recreere din sectorul 2 au fost închise

Peste 90 de parcuri și locuri de joacă din sector, pline de bucureșteni care nu respectă recomandările autorităților de-a sta în case, l-au determinat pe viceprimarul sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu, să le închidă, sâmbătă, 21 martie 2020.

Măsura a fost dusă la îndeplinire de Poliția Locală a Sectorului 2 care va monitoriza zonele respective pentru a se asigura că nu se încalcă cerințele autorităților.

 În sectorul 2 au mai rămas deschise: Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și II, Parcul Național și Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon. Dacă și aceste parcuri vor fi pline de bucureșteni care dau dovadă de inconștiență și nu respectă indicațiile autorităților, atunci și acestea vor fi închise în următoarele zile.

 “Parcurile rămase deschise impun aceeași conduită socială și aceleași măsuri de prevenție: respectarea distanței de 2 metri între cetățeni, purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință, evitarea locurilor aglomerate”, declară viceprimarul sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu.

Dispoziția nr. 545 din 2020 privind închiderea totală și/sau parțială a parcurilor și locurilor de joaca si recreere pentru copii aflate pe raza Sectorului 2 Bucureşti precum și foișoarele (spațiile de socializare) și terenurile de sport toate în administrarea Administrației Domeniului Public Sector 2 București