Tipărire

Ambasadorul Republicii Belarus la Primăria Sectorului 2

Domnul primar Toader Mugur Mihai s-a întâlnit marți, 16 iunie a.c. cu Excelența Sa Andrei M. Grinkevich, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.

Cu această ocazie, cei doi interlocutori au apreciat că relațiile româno-belaruse au avut o evoluție remarcabilă în ultimii ani, aspect vizibil și prin buna  colaborare dintre administrația publică locală a sectorului 2 și Ambasada Republicii Belarus.

Pe parcursul discuțiilor, Excelența Sa, domnul ambasador Andrei M. Grinkevich a subliniat interesul părții belaruse pentru stimularea relațiilor de parteneriat pe plan local. Domnul primar Toader Mugur Mihai și-a asigurat oaspetele de întreaga sa deschidere pentru consolidarea relațiilor bilaterale și cooperarea pe domenii de interes comun, inclusiv în sfera educațională, activități culturale sau realizarea unor parteneriate cu administrații publice din Republica Belarus. În acest sens, s-a apreciat că unul dintre proiectele promițătoare comune l-ar putea constitui participarea viitoare a unor companii specializate din Belarus la implementarea programelor de reabilitare a ascensoarelor din sectorul 2.