Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Stadiul programului de reabilitare termică

Primăria Sectorului 2 a desfășurat începând cu anul 2007 un amplu program de reabilitare a blocurilor aflate pe raza sectorului 2.

În vederea unei clare și corecte informări privind modul de derulare a acestui program, publicăm prezentul document care privește situatia tuturor cererilor, aflate în diferite stadii de soluţionare, formulate de Asociațiile de Proprietari până pe data de 31.12.2020.

Precizăm că în prezentul document se regăsesc atât blocurile unde au fost executate și recepționate lucrările de reabilitare, cele în derulare, precum şi cele pentru care urmează să se înceapă execuția. 

Pentru stabilirea concretă a ordinii de începere a execuției s-a procedat la stabilirea unor criterii de prioritizare a cererilor, criterii care se regăsesc în Nota de fundamentare ataşată.

* Asociaţiile de proprietari care nu se regăsesc în lista ataşată pot trimite o solicitare pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

* Pentru a căuta o adresă în document, deschideţi documentul şi apăsaţi tastele CTRL+F.

  Transparentizare program de reabilitare toate pachetele


© 2023 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu