Tipărire

Achiziție echipament de stocare a datelor din reţea

Dată adăugare: 2019-04-22
Dată expirare: 2019-05-09
Mod atribuire: Achiziţie (cumpărare) directă
Documente: Caiet de sarcini, Formular de ofertă, Clarificare

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, vă  invită să participați prin depunerea ofertelor la cumpărarea unui echipament de stocare a datelor din rețea, produs ce implică și montarea, instalarea și configurarea acestuia.

Necesitatea acestei achiziții constă în faptul că, de-a lungul timpului se stochează un volum de date din ce în ce mai mare de la compartimentele de specialitate din cadrul Primariei Sectorului 2, date care în momentul de fată pot fi pierdute ca urmare a unor circumstanțe neprevăzute.

Având în vedere faptul că produsul solicitat are caracteristici tehnice specifice și că acesta necesită  montarea, instalarea, configurarea și punerea în funcțiune, se va anexa în acest sens caietul de sarcini ca parte integrantă a prezentei cumparări.

Modalitatea de achiziție: achiziţie (cumpărare) directă in conformitate cu art. 43 alin (1) si (2) din HGR 395/2016 cu modificările și completările ulterioare;
Cod CPV: 30233140-4 „ Dispozitiv de stocare cu acces direct;
Data limită pentru depunerea ofertelor este 09.05.2019. ora 14,00.
Ofertele se transmit la adresa de email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Prin « Ofertă  » se întelege : documente care să demonstreze îndeplinirea cerințelor solicitate prin caietul de sarcini, formularul de ofertă. Se va anexa în acest sens  model Formular de ofertă;
Oferta care nu va respecta cerintele caietului de sarcini va fi descalificata.

Valoarea estimata a produsului : 12,605,00 lei fara TVA 
Termenul de livrare al produsului : 45 zile de la transmiterea comenzii/incheierea contractului ;

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.252.44.46, Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact :  Rizea Ana Maria .